Szabályok / feltételek

Tagjaink csak 18 életévüket betöltött személyek lehetnek!

Valós adatokat adj meg magadról ( saját képedet tölds fel, saját adataid add meg stb...)

Ne küldj a felhasználóknak szolgáltatásoddal kapcsolatos leveleket! (reklám leveleket stb...)

Ne írj telefonszámot, e-mail címet, web címet és egyéb elérhetőséget adatlapodra. (az ilyen jellegû regisztrációkat azonnal töröljük)

A felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa, regisztrációkor megadott adatok publikusak, kivételt képez ezalól az e-mail cím.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás során reklámokkal támogatott e-maileket kaphat.(Pl: hírlevél,leveled érkezett értesítőkor..)

A szolgáltató nem tekint bele a tagok leveleibe/üzeneteibe, nem cenzurázza, addig amíg erre törvény, jogszabály nem kötelezi, vagy érdekeinek védelme meg nem kívánja.

A szolgáltató a regisztrált felhasználó e-mail címét, személyes adatait harmadik félnek nem adja ki, azonban nem felel ha rajta kívül- álló okok miatt ezekhez harmadik személy jogosulatlanúl hozzájut.

A szolgáltatás használatából eredő közvetlen, vagy közvetett bármi nemû kárért a szolgáltató nem tehető felelőssé.

Fenntartjuk a jogot, hogy az adatbázisból bárkit, bármikor, minden indoklás nélkül törölhessünk (ez csak a szabályzat megszegése esetén fordul elő).

§ Jogi tudnivalók §

1999. Évi LXXV törvény 11. paragrafusa kimondja: "Tilos írásban, képben vagy hangrögzítő illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közremüködni."

Felhívjuk tisztelt hirdetőik figyelmét a fentiek figyelembevételére és egyúttal közli, hogy a honlapon megjelentett hírdetések esetében a fentiek tekintetében semmiféle felelősséget nem vállal!

Adatvedelem